Despre scandalu` Oana Zavoranu – Simona Sensual !

26 Oct

Despre scandalu` Simona Sensual-Zavoranu..

Ce cred eu despre acest scandal ? ori Oana Zavoranu ii cauta rating lu Diaconescu ca acuma de cand s-au mutat in alt sediu vezi tu nu mai merg sperietorile cu Elodia si mumiile si alte chestii din astea care sa`i aduca rating , de aceea poate a luato pe Zavoranca la el la OTV-u … Bun sa revenim . Poi cica inainte ele erau foarte bune prietene.. poi ce mama naibi daca erau foarte bune prietene atunci de ce a dat-o afara din emisiune? pt ca face fite sau pentru ca era in cautare de rating si de un nou scandal in presa..? am inteles cum ca Simona Sensual a facut nustiu ce fite cum ca ea nu ar fi vrut sa vorbeasca despre nu stiu ce proiect al ei , poi si tarfa asta ca altfel nu o pot numi ce dracu de proiect poate avea? vine la televizor sa declare ca se f..e cu nu stiu cati barbati ? sau ca vrea sa faca mai stiu io ce porcarii de filme porno ca normal la astea din ziua de azi gen Simona Sensual , Alina Plugaru , Sexy Braileanca si asa mai departe numa la asta le sta capu.. ce sa faci frate doar la bani trage.. bun sa revenim.. asadar auzind Zavoranca , ca asta mica face fitze.. ea s-a enervat si a dat-o afara din emisiune.. si apoi asta a plecat nervoasa . Iata ce au declarat

Oana Zavoranu: “Simona, la mine in emisiune, mi-a spus ca are o gramada de proiecte dar ca nu vrea sa vorbeasca despre ele. Asta m-a socat si am intrebat- o de ce a mai venit. Dupa ce i-am spus ca e mitomana, a iesit din emisiune si s-a dus in regia de montaj. I-am zis si acolo sa o stearga. S-a ridicat amenintator la mine si, in acel moment, daca mai facea un pas o bateam de o snopeam. Am vrut sa o bat, dar eu sunt doamna si nu ma cobor la nivelul ei, ca si asa e saraca cu duhul. Daca ii dadeam o directa de dreapta ii zburau toate clemele din par”

Simona Sensual: “E nebuna! Daca voiam ii rupeam capul, ii dadeam cateva de o omoram. Cred ca, la ea, totul se intampla din cauza varstei pentru ca nu suporta tinerele. Are un tupeu de mahala, nu inteleg de ce voia sa ma dea afara din studio”

Sincer mi-ar fi placut sa vad o bataie intre cele doua.

auzi cica s-a ridicat si amenintator la zavoranca.. poi cu ce putea sa o ameninte? sa fi zis… ” auzi draga vezi ca eu am silicoane de la …. si am dat pe ele …. vezi tu sa nu vb asa cu mine ? ”

bun sunt curios acuma daca se mai pot impaca si pe cine mai provoaca Zavoranca la scandal… pana acum au fost doua Monica Columbeanu si Simona Sensual .. Cine e norocoasa cu numarul 3 ramane de vazut..

Advertisements

2 Responses to “Despre scandalu` Oana Zavoranu – Simona Sensual !”

  1. sandra 28 October 2009 at 03:22 #

    e foarte tare ZAVO e prea tare pt sec asta….imi place de ea si de tupeul pe care-l are!!!!!!arata cine e femeia de fapt si le face de ras pe toate mironositele care se cred ele mari doamne si ele sunt niste panarame care se freaca cu toti mosi sa ajunga vedete……bravo chiar esti un exemplu…..

  2. cathy93 31 October 2009 at 20:47 #

    Inca un motiv care ne indeamna sa strigam:Aruncati dracului televizoru’ afara!
    pitipoance si curve!Din pacate,Romania este invadata de acest gen de specimene!
    :-<

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: