TOP 10 Citate pe 2009

13 Jan

Si daca tot a trecut anul 2009 de ceva vreme… Voi posta in randurile de mai jos cele mai tari citate ale anului 2009 date de persoane celebre 😀 . Le aveti in cele ce urmeaza 🙂 cu tot cu comentariile mele legate de citat.

Emil Boc

„You know, aviara gripa…”

Dupa parerea mea prim ministrul , adica fostul… sau actualul a demonstrat calitatile lui de mare English MAN :)).. macar ii bine 🙂 ne-a demonstrat ca pe langa ca bate din gura pe degeaba are si calitati amuzante , poate fi si un premier amuzant in acelasi timp.

Iulia Vântur

„Aici, la noi, la Surprize SURPRIZE …”

In Februarie 2009 prezentatoarea emisiunii Dansez pentru tine se pare ca ori s-a obisnuit cu rolul pe care il are in emisiune acela de a face cadouri prea bine , ori Stefan Banica i-a sucit mintile asa de bine incat ii sta gandul numai la surprize Surprize :))

Elena Băsescu

„Indiferent dacă va mai candida sau nu va mai candida (Traian Băsescu), eu voi ramâne în politică. Am de dus un mandat la capăt. Cei care până acum îşi puneau mintea cu un Băsescu, acum trebuie să şi-o pună cu doi. Şi unul cu mintea mai odihnită puţin.”

Aici EBA a incercat sa zica zicala “nu te pune cu prostul, că are minte odihnită” dar se pare ca iar a gafato..

Marian Vanghelie

Trebuie să vedem cum putem să rezolvăm o parte din problemele românilor şi nu cu asemenea formule de a spune ce trebuie să înveţe românii şi unde găsesc pe Gogăl… Goagăl… Gagăl… Google, aşa, unde găsim păpădia, unde găsim nu ştiu ce şi unde ne interesăm de Herodot.”

Una din cele mai tari perle a scoso domnul deci care este MAREAN Vanghelie frate.. inca o data au demonstrat cei ce ne conduc tara de ce sunt in stare.. Exemplul lui Vanghelie Gogăl…Goagăl…Gagăl..GOOGLE… Pana si un copil de clasa a-1-a stie cum se citeste corect cuvantul Google 🙂

Elena Băsescu

„Ca şi independent nu am avut capacitatea să acopăr absolut toate oraşele, dar oraşele importante, ca şi Iaşiul, capitala culturală a Moldovei, Clujul, capitala culturală a Aradului….” le-a spus jurnaliştilor actualul Europarlamentar, Elena Băsescu.

EBA se pare ca a ramas corigenta la Geografie pe vremea liceului 🙂 Probabil ca a vrut sa zica ” capitala culturala a Ardealului ” draga Eba , ai mai adunat inca un 4 pentru ora de astazi…STAI JOS !

Elena Udrea

„Nu, domnu’ Turcescu. Semăn cu doamna Udrea la voce?”

Acesta este raspunsul Subsemnatei dupa ce a fost intrebata in direct la o emisiune de a lui Robert Turcescu daca nu cumva este doamna Udrea la telefon 🙂 . Probabil era sosia sau fantoma de care nu stim noi ca se afla in libertate !

Monica Columbeanu

„Dintre noi doi, tu eşti retardatul!”

MoniKAKA a dat-o iar in bara si si-a iesit din fire la Emisiunea ” Falsez , dansez si iar OFTEZ pentru tine ” se pare ca a fost enervata de partenerul ei de dans.. Eu sa fi fost in locul partenerului ei nici nu imi coboram capul la o retardata ca ea sa ii accept vorba direct o scuipam in fatza la ce fitze are.

Elena Udrea

„Noi suntem urmaşii lui Traian, ai lui Traian Băsescu!”

Asta le-a spus Elena Udrea sătenilor din comuna gălăţeană Cavadineşti, în cadrul unui eveniment electoral, imdiat după ce interpretul de muzică popular Gheorghe Turda a cântat melodia „Noi suntem români”. Io zic ca Gheorghe Turda canta mai bine ” Noi suntem urmasi… noi suntem urmasi de-ai lui Traian.. ” Intrebarea este… Care TRAIAN? Traian a murit acum ceva sute de ani 🙂

Mircea Geoană

„Mihaela, dragostea mea…”

Aici replica asta ma da pe spate , cand am vazut ca este in Top m-am amuzat foarte tare.. si chiar merita locul 1 deoarece DA Mircea Geoana a fost presedinte.. dar numai pentru o noapte.. probabil ca a avut un inceput de mandat prost si nu si-a tinut discursul bine !

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s